Heb je KBC bank op het oog om een lening af te sluiten? Dan maak je een goede keuze. Ze zijn op en top professioneel en helpen hun klanten waar mogelijk. Niet alleen de service is er goed, maar de diensten die ze aanbieden zijn heel volledig, je kan er dus voor alles terecht. Maak je geen zorgen als je hier gaat lenen, alles komt goed.

KBC lenen simulatie, klik hier.

Een lening aangaan kan soms wat naar aanvoelen. Je hebt een financiële moeilijke tijd en je hebt geld nodig. Dat is nooit leuk om mee te maken, maar wat moet dat moet. Je kan dan bij vrienden of familie eens gaan vragen om van hun geld te lenen. Maar vaak ligt dat moeilijk en het is niet altijd een goed idee. Je kan dan naar KBC bank stappen, want daar verwelkomen ze je met open armen. Ze bekijken je dossier en mogelijkheden en wie weet heb je zeer snel al een lening lopen.

Je weet niet hoeveel je op dit moment kan lenen? Je kan altijd naar een KBC bankkantoor gaan en daar met een bankbediende je financiële situatie bekijken. Of maak het je makkelijk en surf naar de website van KBC. Klik door naar de lenen simulatie pagina, daar kan je terecht om zelf je berekening te maken. Geef het bedrag in dat je wenst te lenen en het aantal maanden om terug te betalen en je bent klaar. Een resultaat komt op je computer scherm te staan en dat is al inclusief alle kosten. Dat bedrag moet je dus maandelijks gaan terug betalen voor de aangegeven periode. Moeilijk is dat dus niet. Ben je tevreden met dat voorstel dan kan je de aanvraag van de lening ook al online doen. Eens alles is aangekomen bij KBC bank zullen ze je dossier bekijken en de aanvraag goedkeuren of afkeuren.

Ze gaan bekijken wat je huidige inkomsten en uitgaven zijn, op basis daarvan doen ze een berekening om te zien hoeveel je nog kan lenen. Heb je een vast inkomen en geen andere leningen lopen dan kan je nog gerust een lening aangaan. KBC laat toe om tot ongeveer 40 % van je totaal inkomen te spenderen aan leningen. Dat moet voldoende zijn om bijvoorbeeld een woonlening te hebben en daarnaast nog een autolening of persoonlijke lening. De bank zal je hier zeker in adviseren, maar laat ook je gezond verstand hier een beslissing maken. Als je zelf aanvoelt dat het allemaal wat nip zal worden, met een nieuwe lening erbij, dan moet je de aanvraag misschien nog wat uitstellen tot er andere zaken volledig zijn afbetaald.

Lenen bij KBC kan dus snel in orde gemaakt worden en daar kan je alleen maar tevreden over zijn, niet? De ganse papierwinkel hoef jij je geen zorgen om te maken, want de bank maakt alles voor je in orde. Zelfs de domiciliëring voor je afbetaling zullen zij voor je regelen.

Simuleer je lening bij KBC, klik hier.