Voor wie een woning wil kopen, een nieuwe stap in het leven zetten, lees even verder. We hebben interessant nieuws voor wie het wil weten. Als je op zoek bent naar een hypotheeklening kan een gratis simulatie ontvangen. Je hoeft er zeer weinig voor te doen, dat zal je snel merken. Het is een zeer goede moment om een woning aan te kopen. Maar dat had je misschien ook al door.

Hypotheeklening simulatie, klik hier.

Heb je het gehad met de stijgende huurprijzen. Een indexering elk jaar zorgt ervoor dat je ook meer en meer huur moet betalen. Nadeel is dat je die uitgave niet kan inbrengen in je belastingen. Op geen enkele manier heb je voordeel aan huren. Je kan wel goedkoop en zonder weinig investering ergens wonen. En als je ergens anders wil gaan wonen heb je weinig omzien, je kan de huur opzeggen, al je spullen verhuizen en een andere woning betrekken. Zo makkelijk en snel kan het gaan. Maar puur financieel doe je je zeker verlies. Een huis of appartement kopen is op lange termijn een goede investering, maar je moet dan wel wat cash geld als eigen inbreng hebben. Een hypotheeklening simulatie kan je meer duidelijkheid geven hoe alles in mekaar zit, wat je kan lenen en wat de kosten zijn.

Een hypotheeklening simulatie kan je volledig gratis uitvoeren op tal van websites en uiteraard ook op de website van zo wat elk bank. Die zijn zo opgebouwd dat potentiële klanten er terecht kunnen voor alle informatie en simulaties. Dus ook voor informatie moet je al helemaal de deur niet uit. En heb je toch nog een vraag, dan kan je steeds telefonisch contact opnemen of naar het dichtstbijzijnde bankkantoor stappen met je vraag. Daar ben je ook snel geholpen en kan je verder denken aan het financieren van je woning.

Met een hypotheeklening simulatie kan je precies berekenen wat je mogelijkheden zijn en welke kosten er allemaal bij komen. Vergeet niet dat je steeds eigen middelen moet investeren, minstens om de schrijfkosten van akte en notaris te betalen. Reken hiervoor voor minstens 10.000 euro, maar dat hangt steeds af van de aankoopprijs. Ook klein of groot beschrijf spelen hier een grote rol in mee. Dat hangt dan weer af van het K.I. Of kadastraal inkomen. Je zal wel zien dat dit steeds vermeld staat bij een zoekertje van een woning. Of vraag het even na bij het immo kantoor of eigenaar. Zorg dat je een volledig beeld hebt van alle kosten die jij zelf moet maken en wat de voorwaarden zijn om een hypothecaire lening te kunnen krijgen.

De minimum vereisten zijn uiteraard dat je een inkomen kan voorleggen, anders zal de bank een te groot risico aangaan omdat je niets hebt om de lening terug te betalen. Als je samen met je partner leent dan is het gezamenlijk inkomen hier belangrijk en dat zal de bank samen tellen. De uitgaven zoals andere leningen zullen ook bekeken worden. Op basis daarvan kan je je maandlast berekenen.

Vandaag je hypotheeklening simuleren, klik hier.