Vandaag onthullen we het geheim om slim te gaan lenen. Het lijkt allemaal zo makkelijk te gaan, een simulatie van een lening uitvoeren is op enkele seconden gedaan, maar heb je dan ook de beste lening vast? Je wil immers niet vast zitten aan een lening die je maandelijks te veel kost. En dat is net het geheim.

Simuleer je lening, klik hier.

Je kan vanop elk toestel met een internet verbinding een lening simulatie doen. Dus een vaste pc, laptop, tablet en smartphone zijn allemaal toestellen die je een maandelijks bedrag kunnen tonen, hoeveel je lening zal kosten en op welke termijn je moet afbetalen. De technologie op dat vlak staat al enkele jaren op punt en banken maken graag gebruik daarvan. Het is een makkelijke manier om nieuwe klanten te lokken, en ze hoeven er zelf geen personeel voor aan het werk te zetten. Een bankbediende die de simulatie op kantoor moet doen, kost geld voor een bank. En hoe meer ze op die zaken ze kunnen besparen, hoe beter voor de zaken.

Dat hoeft jou zaak niet te maken uiteraard. Jij wil een goedkope lening om je nieuw project mee te financieren. Dat kan gaan over de aankoop van een wasmachine, auto, verbouwing aan je huis of het aankopen van een woning. Iedereen kan voor alle doeleinden lenen, en daar kan je dus een simulatie voor uitvoeren. Geheel in je eigen tijd en in het gemak van je eigen huis ben je al snel aan de slag met zo een simulatie. Het aantal banken je doet kan jij volledig zelf uitmaken. Doe je er 2 of 20. Het kan allemaal. Maar besef wel, hoe meer je er doet, hoe meer verschillende simulaties je ziet en hoe meer verschillende kosten je zal zien verschijnen. Elke bank is anders in het berekenen van kosten en daar kan jij dus voordeel mee doen.

Een lening moet je zien als een extra kost. Ook al kan je er die wasmachine of auto mee kopen, de lening die je maandelijks moet terug betalen, komt bovenop al je andere uitgaven. Dus zorg voor een lage kosten lening. Let op de afkorting JKP die bij een lening simulatie vermeld staat. Hoe lager dat JKP percentage is hoe minder de lening je zal kosten per maand. Dat is eigenlijk het geheim van slim te lenen. Gebruik je verstand door de goedkoopste lening te zoeken en zo te besparen op je maandelijkse uitgaven. Je budget om maandelijks te spenderen moet ook op orde blijven natuurlijk. Een bank zal je geen lening geven als ze merken dat je een nieuwe lening niet kan terug betalen.
Kies dus enkele banken naar voorkeur uit en voer daar een lening simulatie uit. Van bekende banken tot minder bekende banken, ze zullen allen een lening simulatie tool hebben op hun website. Maak er gebruik van, het is gratis en vrijblijvend, dus waarom zou je het niet doen.

Klik door om een lening simulatie uit te voeren.